Siun silmät on kuin safiirit.
Niiden säihkeel miut lumosit.
Hymykuoppiis tavates lankesin
ja siu etee rähmälleen lensin.
Sie ojensit käden auttaakses,
mut olitki pia sylis lämpöses.
Siut syliini yllätäen nappasin
ja siihe siun jäävän haluisin.
Selite:
Kiitos Laura, kun tuot elämääni valoa!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunista sanailua...
Sivut