Pureskelin sanoja
Tietämättä totuutta, salaisuuksia tuntematta
Tietämättömyys ruokkii epävarmuutta
Totuutta en välttämättä kestäisi,
silti ajatukset kaihertaa mieltä, liiaksikin
Itsekeksitty keskustelu,
negatiivisyyssävytteinen tietenkin,
muuttuu lähes todeksi toistojen kautta
On niin paljon helpompaa
kuvitella pahoja kuin nähdä hyvää
Kaikesta huolimatta,
kuvitella pahoja kuin nähdä hyvää
Kaikesta huolimatta,
tänäkin yönä,
otat minut syliin,
suutelet kaulaani
juuri sillä tavalla mistä
vain minä kiihdyn
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit