Voin jättää sinut huomiotta
tai leikkiä välinpitämätöntä
et ole minun tunteiden arvoinen
Anna vain tulla,
kaada paskasi minun niskaani
Sillä minähän olen vittu syyllinen,
että sinä et osaa olla onnellinen
mutta
kerron sinulla salaisuuden
Ei minun olemassaoloni loukkaaminen
sinua auta
Joskus, vielä joskus
paiskon pahan olosi käytettynä takaisin
Mitään muuta en sinulle lupaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit