Kevät toivoa täynnä

Runoilija mare

Sulaneen lumen seasta kurkistaa kevään ensimmäinen krookus
Talveksi autioituneet kadut kaikuvat hyppivistä askeleista
Muurahainen on aloittanut koko kesän kestävän rakennusurakkansa
 
Minun tummissa maalauksissa häivähdys keltaista
Päästin auringonsäteet sisään verhojen varjoista
Saatoin tänään nähdä peilissä hymyni näköisen
Riisuin varovasti kolmannen villasukkakerroksen
 
Fasaanikukot etsivät kovaäänisesti nuorikoita haaremiinsa
Purokin solisee taas vapaudesta huumaantuneena
Juovuttavia kuplia näkyy myös korkeajalkaisissa laseissa
 
Haluan taas liitää muuttolintujen lailla
Lumoutua taivaan tähdistä horisontin alla
Ojennan sinulle käteni alta tumman veden
Kesäajan toivon ehtivän sulattamaan sydämen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, kaunista riimittelyä ja kevään ja kesän tuntua ✨🌺✨
Kiitos!
Meinasit päällimmäiset töllykkäiset ottaa jalasta pois. 🙂
Yritän :)
 

Käyttäjän kaikki runot