Tyttö

Runoilija citylights

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tyttö
tuo vaaleahiuksinen

tanssahdellen liikkuu
kesäisellä niityllä
auringon porottaessa

poimii kukan
päivänkakkaran
toisenkin
jatkaa matkaansa

kunnes

kuin harvakuva
katoaa

Selite: 
21.06.2005
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot