Nimetön

Runoilija citylights

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toinen toistaan laihempi
masentuneempi
sairaampi
hullumpi

Kenellä on vahvin lääkitys
kuka syö vähiten
kuka nukkuu huonoiten
kuka tupakoi eniten

Kenen paino oli pudonnut,
vaikka sen pitäisi nousta
Kuka pääsi parsittavaksi ensiapuun
ja sai paljon tikkejä

Päivän sisältö on sisällötön
tyhjää ja hiljaista
toisin kuin päidemme sisällä

Selite: 
Mietteitä kirjotettu sanoiksi suljetulla osastolla ollessa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot