Paha olla

Runoilija citylights

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joskus kaikki tuntuu niin vaikealta
on paha olla
mikään ei onnistu

haluaisit vain pois täältä
mahdollisimman kauas

pois
ikuisesti

ei jaksa enää uskoa parempaan

kaikki olisi paremmin
jos vain pääsisi pois

Selite: 
26.08.2005
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot