Pudotus

Runoilija citylights

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Irroittaa otteensa
päästää irti

Lujaa lujaa
vauhti kiihtyy
et jaksa pysäyttää putoamista
viimeisetkin voimasi lopussa

heikko

Pysähdyt hetkeksi
lyhyeksi
keräämään paloja itsestäsi

Kuitenkin murenet jälleen
tuhansiin
tuhansiin
tuhansiin paloihin

Jatkat putoamista
kunnes osut pohjaan
josta paluuta ei ole

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot