Katsoessani sinua
löydän taas tuhansia
uusia sanoja, joilla kertoa:
sä olet mun
oma maailma.
Kosketa, kulta.
Rakastele taas hiljaa
ihoni alle syvään.
Anna minun rakastaa
ja pitää huolta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Katsoessani sinua
löydän taas tuhansia
uusia sanoja, joilla kertoa:
sä olet mun
oma maailma.
Kosketa, kulta.
Rakastele taas hiljaa
ihoni alle syvään.
Anna minun rakastaa
ja pitää huolta.
Kommentit
Kaunis, tunteikas runo
Oman maailmansa löytäminen toisesta ihmisestä on koskettavaa ja kaunista. Herkkä ja hieno.
Sivut