Kosketa hiljaa
anna helliä poskiasi
huuliasi pitkään
vie minut taivaisiin vasta
kun haluan sitä eniten
haluan sinua
kaikkein kuumimmin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Kosketa hiljaa
anna helliä poskiasi
huuliasi pitkään
vie minut taivaisiin vasta
kun haluan sitä eniten
haluan sinua
kaikkein kuumimmin