Kulta,
tuntuu onnelliselta.
Olet siinä ja vaikka
nukahtelet viereen
raskaista töistä,
ei sinun tarvitse
olla muuta.
En minä tarvitse
mitään muuta.
Kunhan vain olet siinä,
pidät lujasti kiinni,
etten putoa
ja annat välillä
paljon suukkoja.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Onnellinen runo
vahvaa rakkautta kuvastuu runostasi
Suloista :)
ihanaa lämpöä, välittämistä <3
Sivut