Sinä asut minussa,
auringonnousuissa,
suklaan mauissa,
kesäsateen tuoksuissa.
Sinä asut
sinisissä väreissä,
sieluni herkissä lauluissa.
Sinä asut pienissä,
suurissakin unelmissani,
tässäkin päivässä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis..rakkaus on läsnä totaalisesti ja ajatuksella!
Herkkää yhteenkuuluvuutta.
Kaunista kerrontaa
Sivut