Olen sanaton
en osaa kirjoittaa
ja silti sisälläni
jotain suurta kun
palaan haliimme
tänään sohvalla
se kouraisi jostain
niin syvältä
saaden lähes kyyneliä
kastamaan silmiä
ja se hali
se hetki
olisi ollut täydellinen
niille sanoille
tykkään susta
niin paljon
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suloinen, hellä runo
Pieni suuri hetki, kaunis runo.
Kaunis, tunteen täyttämä. ^-^
Sivut