Ajateltiin
ollaan vaan hiljaa
tänään
pidetään lujasti kiinni
ettei toinen karkaa
hetki parasta oloa ikinä
ja sitten
tulivat ne suukot
tää on vähän vaarallista
jälkeen
alastomana ylläsi
hymyillen hymyäsi
silmiesi suloisuutta
sinä olet parasta
aina
Selite:
jellonani hymyilee maailman suloisinta hymyä..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, aistillinen runo, hyvä
Sivut