Aistin yhä ensimmäisen
kosketuksesi tunteen
kun lupaani pyytäen
sormesi löysi jalalleni
tuntuen vieläkin
kaikkein kauneimmin
enkä koskaan unohda
sitä katsetta
mikä kutsui huulillesi
Selite:
jossain vaiheessa osasin luetella paitasi, missä järjestyksessä mikäkin tuli, nyt olen jo mennyt sekaisin ja unohtanut..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aistikas ja kaunis tunnelma tässä runossa. Haikeasti muistellen kesää.
Kukkii romantiikkaa sun runosi! Hyvä!
Unohtumattomia hetkiä
Runosi upeus!
:)
Ihania tuollaiset muistot
Sivut