Jellonan vähissä karvoissasi
on yksi paras paikka johon piiloutua
kainalossasi muistan kesän tuulen ihollani
sen laiturihetken huuman
ennen syksyn ensimmäisiä päiviä
sydämessäni viipyy silti ikävä
odotus
paremmastakin kesästä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista
Ehtaa runoutta! Kaipaus joka huokuu!
Sivut