Silmäsi niin suloiset hymyillessäsi
luomet ikäänkuin
vähän kiinni
viinilasi värisee käsissäni
sydän pomppii kuin tahtoisi
ulos rinnastani
enkä pysty olemaan kanssasi
ikinä
vakavalla naamalla
paitsi silloin
ollessamme yhtä
tekee vaan aina mieli
tarttua sinuun
paijata lujaa
ja pitkään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
IHQ runo
oi miten kaunista...
oih- suloista!
Sivut