Huulillani palaa
kosketus sinua
kielesi löytää omani
kaikkeni
rakastaen
sen sinulle annan
itseni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Huulillani palaa
kosketus sinua
kielesi löytää omani
kaikkeni
rakastaen
sen sinulle annan
itseni
Kommentit
Kaunis, vahva runo
Aivan mahtavan eroottisesti ladattu runo! Pidin! Kiitos!
bensaa liekkeihin...
vautsi..
Kaunis, vahva runo
Aivan mahtavan eroottisesti ladattu runo! Pidin! Kiitos!
bensaa liekkeihin...
vautsi..
Sivut