Talveksi piiloon

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 1.8.2024 19:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Jellonan vähissä karvoissasi
on yksi paras paikka johon piiloutua

kainalossasi muistan kesän tuulen ihollani
sen laiturihetken huuman
ennen syksyn ensimmäisiä päiviä

sydämessäni viipyy silti ikävä
odotus
paremmastakin kesästä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista

Ehtaa runoutta! Kaipaus joka huokuu!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut