Kaipaukseni
pieniä pisaroita joita
ei haluaisi itkeä
käsiini
poskieni suukkomuistoihin kuivuu
sydämeni ikävä
Selite:
"niin tahtoisin kanssas kulkea"
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Kaipaukseni
pieniä pisaroita joita
ei haluaisi itkeä
käsiini
poskieni suukkomuistoihin kuivuu
sydämeni ikävä
Kommentit
Voi, miten haikeankaunista. Poskien suukkomuistot...sydämen ikävä..
Herkkää ja todella kaunista kerrontaa
Kaihoisa, hyvä runo
Sivut