Kuljeta sormiasi aalloillani
niin hiljaa
ettei luontokaan kuule
vain sinä
ja minä
meri pauhaa
puhaltaen nuotioon
rakastelumme säveliä
auringon kadotessa horisontin alle
vain sinun silmäsi enää loistavat
sydämeni sylissä
ota minut hiljaa
tunne vain
miten sinuun
sukellan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Valtavan upeaa tunnelman luontia kaikille aisteille.
Huikean kaunista ja pehmeää kerrontaa
Oi,miten kaunista.Rakkautta luonnon helmassa.Aivan ihana runo:)
kaunista on. Pidän
Aistikas kaunis runo
Sivut