huomaan olevani
syvästi kiitollinen
eräästä aiemmasta
ratkaisusta
päätöksestä
olla ottamatta
kaulatatuointi
syvästi kiitollinen
eräästä aiemmasta
ratkaisusta
päätöksestä
olla ottamatta
kaulatatuointi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ja sitten tatuointi, sen ottamatta jättäminen - voi olla todella viisas ratkaisu, ettei tee mitään sellaista, jota ei jälkeepäin voi korjata, deletoida. Mutta kuitenkin, jos ei koskaan tee rohkeita päätöksia, ei koskaan tee yhtään mitään. Ainainen empiminen tulee elämäntavaksi. En silti missään nimessä kehoita ottamaan kaulatatuointia. Tatuoinnin voi mieluummin ottaa pyllyyn. Sen saa siellä helposti peittoon, kun sitä ei halua muille näyttää.
Hauska runo! Se virkisti tätä harmaata arkipäivää!
Sivut