ikävä, se on sana ja kaipuu
ikävä toista, se on rikkautta toista kohtaa,
ikävä, se on jotain mitä ei takas saa,
mut muista rakkauden kauniin ihanan sen
se on muistoista kauneinta
se on suloisinta,
sitä ei rikkoa saa kukaa
Selite:
omistan tän hyvälle ystävälleni, jota arvostan myös<3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
awww.. tää on ihana! ;P :)
<3
Ihana =) Muuta en osaa sanoo
omistan tämän hyvälle ystävälleni