lennä, lennä pikkuinen
siel sun on hyvä olla, rauha ja muisto
siel sie katselet meitä, mulla on sua ikävä
kummini pieni.
Lennä siel iloisesti, siel susta pidetään huolta kummilapseni pieni.
Sun ei ois saanu viel mennä,
mut aikaamme ei voi päättää.
En tuu unohtaa sua koskaan,
kyntilä syttyköön sulle olit ihana,
mut luoja soi sul tän hetken edes
olit kummilapseni, muistan sut aina
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis ja koskettava runo