kaukana kun olit
poissa
katselen sinua
onnellisena
unohtaneena
erityinen tunne
valtaa
minun sydämeni
mustasukkaisuus
kaiho
vaikka onnellisena
sormus
sormessani istun
mieheni kanssa
Selite:
Sinä, ystävä. En koskaan unohda sinua.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hm. Näin se joskus menee
Totta tosiaan!
Luulen tietäväni tunteen.
Runosi nimi "erityinen tunne" on varsin osuva, ja runosi istuu sen alle täydellisesti.
Hyvin kuvailtu.
Näin se menee toisinaan...