Sinulla lempeät silmät ja
suomalaisen
luonne.
SInä tallin ainoa
työintoinen
työhevonen.
Sinusta moni ei pitänyt,
mutta useampi
jää kaipaamaan.
Sydämiin jäät elämään,
kun ikivihreille lähdet
ravaamaan.
Hyvästi Kisteri,
et kenellekään työnteossa
jää toiseksi.
Selite:
18.7.1995-20.5.2010
Kisteri oli komea, kovaluontoinen työhevonen, jolla työ maittasi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suloinen runo hevoselle.
Aivan ihana runo : )) kaunista tunnetta!
Suloinen runo hevoselle.
Aivan ihana runo : )) kaunista tunnetta!