Tule mukaani
mennään yhtä
matkaa.
Tätä auringonlaskun
näyttämää polkua
eteenpäin.
Poimitaan elämän
päivien kauneimmat
kultasäteet.
Kuunnellaan unelmain
siipien hiljaista
havinaa.
mennään yhtä
matkaa.
Tätä auringonlaskun
näyttämää polkua
eteenpäin.
Poimitaan elämän
päivien kauneimmat
kultasäteet.
Kuunnellaan unelmain
siipien hiljaista
havinaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
valoisinta kultajyvää
ystävyyteen kutsumassa
runoisessa havinassa
Sivut