Kerran sen menetit
ehkä enää
et sitä
takaisin saa.
En usko,
että sinun vikasi
olisi minun syyni.
Varoitin sinua,
leikit tulella
ja poltit sormesi.
Kenties haavasi parantuvat
mutta muistoni eivät unohdu.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
jotenkin tää vaan on niin ihana<3 ^^
jotenkin tää vaan on niin ihana<3 ^^