liian monta kertaa
näin sun kävelevän toisen kanssa
se repii siipeni
ja sydämeni
lävisti sydämeni
vuodatti vertani
rautaista vertani
raajani ovat raskat
tie on pitkä kohti ihanaa pimeyttä
ikuista
pimeyttä
kuolema... varjot... rauha...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi