Naamioton(ko?)

Runoilija Hilu1985

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Peiliin katsoessani näen
maailman surullisimmat silmät,
joiden tyhjyys rikkoo sydämeni.

Tutun pilkkeen näen vain
kuin olet tarpeeksi kaukana,
jottei kylmyytesi kosketa minua.

Muiden katseella sulata itseni,
jotta voin hymyillä ilman naamiota,
edes hetken.

Enkä juuri sinä hetkenä
välitä huomisesta,
jossa olen jälleen itseni luomassa vankilassa

sinun kanssasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuin omasta elämästäni...

 

Käyttäjän kaikki runot