Kuuntelen vittuuntuneena ystävieni juttuja
hauskoista tapahtumista
joissa en ollut
Luen matkaopasta turistirysistä
kuuntelen Spotifyn mainoksia
vituttaa koska haluaisin vain
pitää välivuoden
vaikka maailmassa on suurempiakin ongelmia
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi