Ainoa ongelmani tällä hetkellä on
tulevaisuus
ja ehkä outo luomi olkapäässä
Peukaloni tuntuvat omituisilta
ehkä evoluutio alkaakin kulkea takaperin
ja meistä tulee vähitellen yksisoluisia
Ilmoitan olemassaoloni aivastukselle
ehkä minut huomattaisiin
vaikka en huomaisikaan muita
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mahtava runo. Pidän tosta "peukaloni tuntuvat omituisilta". Kummallisen suloista.