Löysin takkini taskusta rahaa muista maista
toisista ulottuvuuksista
merkkejä maan kaltaisista planeetoista
Siwan kuitilla lensin Marokkoon
uneksin Aladdinista iltaisin
kuuntelen laulun sanoja väärin
ja laulan mukana
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi