~

Runoilija loseyourself

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2020 3:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..couldn't take all this anymore..
 

Sinä rakastat minua,

rakastatko?

Kuuhun ja takaisin,

muistatko?

Olet tyttöni mun,

niinhän?

Et vaihtaisi pois,

ethän?

Et ole täydellinen,

en minäkään,
ei sellaista kai lienekään

Minulla on sinut,

sinulla on minut

muuta emme kai tarvitse

Selite: 
P <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot