Ei, en tahdo nukkua,
en halua taas kohdata
niitä painajaisunia,
joissa sinä murrat
sydämestäni pieniä murusia
Riekaleina, rikottu,
tilkkutäkki aina uudelleen
koottu
Vääristä paloista
palapeli väkisin kasattu
Sydän irti revitty
ja väärinpäin
takaisin ahdettu.
Selite:
jos mulla olisi sydän, se kuolisi tähän.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi