Suruton sydän kesällä

Runoilija elsihope

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä voin jutella vaikka tunteja, jos vain sinä avaat ensin suusi. ei minulla ole ketään, kelle sanani suuntaan ja ne vain tulevat, hetken mielijohteesta kaiken sen alla vain toivo lämmöstä
 

jos kesä olisi
niin pakottaisin sinut
juoksemaan minun
kanssani

vaikka mutaisen pellon poikki
kaatosateessa

en hengästyisi
en välttelisi
katsettasi

minä vain nauraisin ja nauraisin
heittäytyisin maahan
pakottaisin sinut suutelemaan minua

oli maa aivan vettynyt tai ei

koska se olisi onni
ja kesä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot