minun pitäisi pyytää anteeksi
kun aina unohdan,
unohdan että pitäisi puhua
en tunnu aina muistavan
että muut eivät kuule ajatuksiani
vaikka ajatuksissani
olisitte päivät pitkät
aivan sama puhuinko viimeksi
kaksi vuotta sitten
tai syksyllä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
taitaa olla aika yleinen vaiva,
kiva kun runossasi tunnustat
ja vastapuolen haasteen huomioit :)