Vierelläni voi enää vain kuolla

Runoilija Välitila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Our plans brake hearts
 

Tunnen, kuinka kätesi olalleni kurkottaa,
tiedän, olet siinä myös huomenna.
En siltikään voi sinulle kättäni ojentaa,
sillä se on täynnä verisiä haavoja.
Tarvitsen vielä niin monta vuotta aikaa,
ettet sinäkään voi odottaa minua.
Ne veivät minun uskoni, en osaa luottaa,
minun vierelläni voi enää vain kuolla.

Älä jää kuihtumaan tähän minun eteeni,
elämä on tuolla toisella puolella.
Sinä tarvitset vielä noita vähäisiä voimiasi,
suojamaan itseäsi elämän viilloilta.
Pidä hieman raollaan suojaavaa kilpeäsi,
jotta voit sitä joskus myös avata.
Joskus vuosia sitten minä omani lukitsin,
ja nyt vierelläni voi enää vain kuolla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot