Kiitos kuitenkin

Runoilija Välitila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Our plans brake hearts
 

Älä yritä selittää mitä et ymmärrä,
tällä kertaa valheesi eivät riitä.
Kiitos kuitenkin siitä että yritit,
se kai tarkoittaa että välität
vaikken ole antanut siihen aihetta
vaatinut ja väistänyt totuutta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot