Oli kaunis se auringonlasku silloin,
jona päivänä sun kuolemasi näin.
Värit oli kauniit kuin sun elämän
Selätit täällä sen puolen pimeän
Sun nyt hyvä siellä on
Sain itsestäs susta enkelin jalon
Annat sieltä mulle voimaa jatkaa
Kuljet loppuelämäni vierelläin yhtä matkaa
En ois voinu saada ystävää parempaa
Katson tässä illassa kohti ulappaa
Matkani pää siellä jossain on
Yllä mereltä suutelevan auringon
Sain kerran parhaat opit sulta
Vieläkin seuraan henkesi tuulta
Joka niin lempeästi puhaltaa
Niin kaipuuni se susta kantaa
Maailmassa värejä niin paljon riittää
Elämäni paloista saan suakin kiittää
Olen onnessa tässä elämän purressa
Olet siellä jossain elämässä toisessa
Mä en tänään tai huomenna aio sua unohtaa
Värit sun opetuksissa ikuisesti hohtaa
Avulla niiden moni täällä johtaa
Sanojasi täällä taas toistaa
Sain kerran parhaat opit sulta
Vieläkin seuraan henkesi tuulta
Joka niin lempeästi puhaltaa
Niin kaipuuni se susta kantaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut