Nouse jälleen
Lintu kaunein
Nouse eloon
Älä jää muiden varjoon
Aamukasteen aikaan
Luota sen taikaan
Kylve nousevassa auringossa
Ole hetki siinä valossa
Yllä seitteiden taioissa
Nouse jälleen
Lintu kaunein
Nouse eloon
Älä jää muiden varjoon
Oothan se joka uskoo
Et jätä taakses tummaa varjoo
Ei oo meill koskaan liikaa valoo
Voimal sen tääl kaikki pyörii
Kaikki vaan jahtaa Marii
On rakkaus voimaannuttavaa
Tosin lopun hetkel uuvuttavaa
Anna voimaa
Nouse jälleen
Lintu kaunein
Nouse eloon
Älä jää muiden varjoon
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut