Kuka jaksaa kuunnella tätä skeidaa
joku MC Great meitä taas fuulaa
Toistaa samaa lausetta sata kertaa
Duunarit töissään turhaanko raataa
Kuka jaksaa kuunnella itsekehua
Vaikka heillä ois loputtomasti paalua
Ennen oli kappaleissa sanomaa
Ei olleet kohtalot ihmisen ilmaa
Haluun olla henki tuikkivien tähtien
Löytää taas musiikkiin oikean tien
Juha Wat Vainio kääntyis haudassaan,
kun kuulis mitä tääl nyt palvotaan
Kunpa nousis taas Albatrossi siivilleen
ja puhaltais musiikin sielun henkeen
AIkakaus on uus....joo tiedetään
Vaan minä luotan vielä tarinaan
Jossa aina sankaruus palkitaan
Kovia kokenut kunniaan nostetaan
Haluun olla henki tuikkivien tähtien
Löytää taas musiikkiin oikean tien
Elämäni nyt musiikin alttarille uhraan
Kerran vanhoja kynän sankareita juhlitaan
Maailma oottaa syntyvän heidän vertaistaan
Vaik kyl Juha Tapio joskus koittaa parastaan
Kerron kaikille tätä sanomaa
Musiikin tarkoitus on kertoo tarinaa
Ei ylös itseänsä aina nostaa
Maailma kerran ylpistyneelle kostaa
Haluun olla henki tuikkivien tähtien
Löytää taas musiikkiin oikean tien
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi