Kuinka meitä viel kaksi ois
Lähtis kaipaus meistä pois
Ja kauniin tarinan lois.
Vaan sä harhauduit haaveilemaan
Onnesta Amerikan suuren maan
Luulit, et green card on avain onneen.
Tää jätkä viel sut pelastaa
Alta siltojen lähden sua etsimään
Voimme vielä palata oikeaan elämään
Tää jätkä viel sut pelastaa
Näät, että sydämessäni on avain onneen
Mä olen sulle Jumalan käsi
Joka auttaa sut yli pimeän
Kun et vain kiellä ylpeyttäsi
Mun vierellä sun hyvä olla on
Löydät mussa elämäsi valon
Tää jätkä viel sut pelastaa
Alta siltojen lähden sua etsimään
Voimme vielä palata oikeaan elämään
Tää jätkä viel sut pelastaa
Näät, että sydämessäni on avain onneen
Voit sä rinnallain saada rauhan sydämeen
ja uskoa rakkauden uudelleen syntyneen
Olen sulle kaikki mitä tarvitset
Anna sydämesi mulle niin kannan sitä.
Tää jätkä viel sut pelastaa
Näät, että sydämessäni on avain onneen
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi