Sä olet luonteeltas kuin Kekkonen
vaan et ole elämääs onnellinen.
Rinnaltas puuttuu se toinen
Elät elämää yksin sä kulkien.
Tiedät aina mikä on parasta,
mutta kärsit rakkauden harhasta.
Sä koit kerran rakkauden pistävän,
tunsit sydämesi silloin eksyvän.
Antaa voit vain kerran palan sydämestä
On se kiinni oikeasta hetkestä.
Kuka uskoo Jumalaan, kuka Saatanaan
Sä et noista kumpaankaan.
Täysin et opi koskaan rakastamaan,
kunnes kuljet läpi varjojen maan.
Antaa sulle vahvuuden olla yksin,
kunnes osaat olla hetken kaksin.
Kaipuu on se ainoa tunne
joka on suuri rakkauden enne.
Vaan yksin lopulta täältä lähdet
Kun oot läpi käynyt elämäsi vuodet.
Antaa voit vain kerran palan sydämestä
On se kiinni oikeasta hetkestä.
Kuka uskoo Jumalaan, kuka Saatanaan
Sä et noista kumpaankaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi