Kunpa et koskaan rinnaltani katoaisi
Olisit hetkestä ikuisuuteen vierelläni.
Tää tunne koukuttaa mua,
sillä tunnen olet osa mua.
Sanasi ovat niin kauniita
Herkkyys on toinen nimesi.
Toin itseni sun eteesi, enkä
enää ohitseni koskaan päästä.
Tartu tähän käteeni suureen ja
luota sen suojaavaan vahvuuteen.
Olen viimein vierelläsi onnellinen
ja yhtään yötä yksin valvo enää en.
Vavisutat mua. Maailmani on sun.
Rohkaiset mua. Olen vain sun.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi