Yön peitto
On yksinäisen surma
Havahtuu eloon
jos viereen löytyy toinen
Silloin olet Jumala
Jumala rakkauden
Antaa kaksi sydäntä onnen
Voit tuntee mitä on olla rikas
Rikas rakkaudessa
Vihdoin koet vapauden
Tunnet kuinka onni on helppo jakaa
Ei ole pimeä enää yö
Yö kanssa rakkaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi