Olen kuoren kasvattanut sydämeeni
En tunne enää mitään, kun kuka vaan eteeni tulee
Rakkauden tunne sisälläin särkynyt
Suhteet oon heti päättänyt
Uneen vaivun tyhjyys sisälläin
Tiedän, ettei tää oo sullekaan reilua näin
Olen luonne erakon
En osaa viereen jäädä
sanoit säkin mulle, ethän mua häädä
Voin vain itseni kantaa
En vaan voi rakkautta antaa
Olen niin aivan erilainen kuin kukaan muu
Janoni elämästä joskus vaan sammuu
Tunnetta oikeaa on vaan niin ikävä
Tunnetta oikeaa on vaan niin ikävä
Nuoruuteni meni sumussa aikanaan
Enkä ehtinyt siihen oikeaan junaan
Siis niin mä pelkään rakastaa
Pelkään, et rakkaus taas mut murtaa
Kerran kaiken piti olla niin kaunista
Silloin olin kiihkeä kosketuksesta
Vaan ei mennyt ne hommat putkeen
Kylmä sydämesi sammutti tunteen
Tunnetta oikeaa on vaan niin ikävä
Tunnetta oikeaa on vaan niin ikävä
En toivo, että sydän mun enää pettyvä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi