Ei tää baletti mua kiinnosta
mut istun tääl mustassa frakissa
On tosi kauniin punainen
toi sun uus iltapuku
häämatka hissillä eiffel tornin huipulle
Pariisin aurinko
Suudelma rakkaudessa
ja onnen hetki häälahjaksi
Naiset on tärkeitä
Naiset on jumalaisia
Naiset on siskoja ja isoäitejä
Naiset on lämpimiä
Naiset on loogisia
Naiset on lasta synnyttämässä
Perjantai-ilta vieressäis
Katsotaan titanicia viidettä kertaa
mul on taas kravatti väärässä
sä oikaiset sen kera suudelman
Ralph Laurenit on sulla päälläis
Kyl tää nykymuoti ihmetyttää
Liput sul on
Eros ja areena Helsinkin
Naiset on kauniita
Naiset on shoppailemassa
Naiset on tarinoita kertomassa
Naiset elää rakkaudesta
Naiset on viinilasilla
Naiset on samettia alusasussa
Naiset on herkkiä
Naiset on mykkäkoulua
Naiset on riidoissa työpaikalla
Naiset on rakkaita
Naiset on polttareissa
Naiset on aina oikeessa
Naiset on meille rakkaita
Hammastuubi oikein puristettuna
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi