Pisarat silmissään
Elämään eksyessään.
Katsoo minuun
kietoudun sinuun
Käymme aamuun.
Kaksi eksynyttä rinnakkain
Kaksi sydäntä vastakkain
Lähdemme kulkemaan
Ympäri unen maan.
Kunnes aamu sarastaa
ja unen meiltä varastaa.
Vaan tänään unemme jatkua saa,
kun totta on viimein onnemme maa.
Saimme viimein toisemme
Toiste harhaudu emme
Yhtä on nyt sydämmemme.
Vaik kerran kaikki katoaa
ja maa jalkojemme alta putoaa.
Hetket silti saamme onneen
jää rakkaus eloon ikuiseen.
Ikuisen auringon maan
voimme silloin tavoittaa.
Pimeään maahan eksyneitä
saamme varoittaa.
Kun rakkaus sydämen sytyttää
ei valoa sen voi mikään pimentää.
Kun rakkaus sua koskettaa
se silloin yksinäisyydestä varoittaa.
Vaik kerran kaikki katoaa
ja maa jalkojemme alta putoaa.
Hetket silti saamme onneen
jää rakkaus eloon ikuiseen.
Kaikki katoaa
Ilon lientä sait maistaa
Kokea kun rakkauden tähti loistaa.
Kaikki katoaa
Hetket silti saamme onneen
jää rakkaus eloon ikuiseen.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi