Kaikki me kellumme taivaan merellä
Joskus liikaa keula edellä
Vain pieniä palasia kaikkeuden oomme
Joskus sotajoukot koomme
Halu valtaan joskus niil sotahulluilla
Elämme kaaoksen aikakaudella
Neitsyen kunniaa meidän pitäisi puolustaa
Hän meille taivaan lasta kantaa
Ruletti maailman pyörii vaan
Jotkut vie onneen toiset surmaan
Liika on liikaa sanon diktaattorille
Ummistaa kansansa silmät tuholle
Rauha kuuluu kaikille kansoille
Kumartaisin sen tuojan enkelille
Meille tasan nää maat kuuluu
Turhaan tänään vielä verta valuu
Maailma pelastuu vain rakkautta antaen
Taakkoja toistemme jakaen
Vallanhimo on heikkous suurin
Murramme lopulta vankeuden muurin
Sanamme silloin kaikkialle kuulukoon
Ei pääse tuhoajat lopulta pakoon
On heille langetettu helvetin tuli
Niin moni vuoksi heidän kuoli
Rauha kuuluu kaikille kansoille
Kumartaisin sen tuojan enkelille
Meille tasan nää maat kuuluu
Turhaan tänään vielä verta valuu
Maailma pelastuu vain rakkautta antaen
Taakkoja toistemme jakaen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut